Selskapet

HUR helse ble etablert i Norge i oktober 2013. HUR har derimot vært tilgjengelig på det norske markedet via andre distributører siden tidlig på 90 tallet og kan vise til gode referanser fra treningssentre, fysioterapiklinikker, rehabiliteringssentre og sykehus over hele landet. Videre er HUR’s løsninger ideelle for hoteller og SPA. Både nye prosjekter som etablerer wellness og treningsfasiliteter fra bunnen av, og ikke minst eksisterende operasjoner som ønsker et treningstilbud til sine gjester, men som må ta hensyn til plass og støy.

HUR helse ønsker ikke bare å levere treningsapparater til våre kunder, men veiledning og oppfølging slik at både eieren og deres kunder/brukere får optimalt utbytte av produktene. Medarbeiderne i HUR helse har erfaring både fra drift av kommersielle treningssentre, klinisk fysioterapi, og ikke minst fra hotellbransjen. Videre samarbeider HUR tett med ledende aktører i markedet på kompletterende produkter, slik at vi er i stand til å levere alt i fra enkeltprodukter til komplette treningssentre.

HUR helse skal produsere og levere det best mulige utstyret til styrketrening, rehabiliterings-trening og testing. Vårt utstyr skal ikke bare gi ett godt resultat til bruker, men også være en god investering for eieren. Dette vil vi oppnå ved å lytte til våre kunder for hele tiden å kunne forbedre våre produkter og produksjonsprosesser.

RehabPartner AS
Verpetveien 56
1543 Vestby

Postboks 35
1541 Vestby

Tlf: +47 22 60 41 52
E-post: post@rehabpartner.no

Org. nr: NO 920.316.328 MVA

[bestwebsoft_contact_form]