Fysioline

RehabPartner har gleden av å innlede et samarbeide med Fysioline Oy. Fysioline Oy ble etablert i Finland i 1990, deres fokus er fysioterapi, rehabilitering og frisktrening. Fysioline har blitt markedsledere ved å tilby sine kunder både nye og veletablerte funksjonelle produkter og tjenester – til konkurransedyktige priser.

Fysiolines kundegrupper er

  • Fysioterapiklinikker
  • Rehabiliteringsinstitusjoner
  • Sykehus
  • Svømme- og idrettshaller
  • Treningssentre
  • Bedriftstrening

Det omfattende produktsortimentet inneholder bl.a. treningsutstyr, behandlingsbenker, varme-, kulde- og massasjeprodukter, måleinstrumenter samt et rikt utvalg av supplerende produkter. Fysioline har egen produksjon av Ice Power og behandlingsbenker, de fører også en rekke anerkjente merker. WRANGE er Fysiolines eget merke/konsept med produkter mot crossfit, funksjonell trening, kosttilskudd, bekledning, mm.

Selskapets filosofi er å ligge i tet teknologisk og levere de beste produktene. Fysioline legger store ressurser i produktutvikling og medisinsk forskning. De samarbeider med ledende fysioterapeuter, leger og forskere innen sine respektive fagområder. Derfor bidrar Fysioline til å sikre kvalitet på arbeidet kundene utfører.

FL justerbar matteholder 560081
DYN AIR Extrmbalansepute 11394E 
Varme og kuldebehandling
Treningsmatter Balanseprodukter Varme og kuldebehandling
Masasjeprodukter sidebilde WR kettlebell WR3019-WR3034 
Togu Powerball gruppe TheraB treningsbånd 5,5m
Massasjeprodukter Funksjonell trening Gruppetrening Diverse trening