Hotel og Spa

Hotel og spa

HUR gir deg fem stjerners treningsfasiliteter
HUR treningsapparater kan gi deg og ditt hotell eller spa en helt unik treningsavdeling. Moderne finsk design kombinert med suveren teknikk, gjør HUR til et absolutt interessant alternativ. HUR benytter ikke store vektmagasiner på sine apparater som medfører flere fordeler. HUR apparatenes bevegelige deler er bygget inn i maskinen som også fører til høyere sikkerhet i treningsavdelinger som ofte er ubetjente. Brukervennlighet med få og enkle justeringer gjør at terskelen for å komme i gang ofte er lavere enn på store vektbaserte apparater som ofte også krever en del justering.

Stillheten er til å ta og føle på
Kjernen i HUR apparatene er ”natural transmission”, dette er motstand som baserer seg på pneumatisk teknologi. Denne teknikken fører til at apparatene er tilnærmet lydløse i bruk og kan plasseres inn i nesten hvilket miljø som helst uten å forstyrre aktiviteter i nærheten. Les mer om Natural transmission her.

 

Gode grunner til å velge HUR apparater i ditt hotell eller spa:

  • Lyd – apparatene er basert på lufttrykk og lager nesten ingen lyd.
  • Avtrykk – apparatene har ingen tilhørende vektmagasiner, og tar derfor opp liten plass I rommet.
  • Dobbelfunksjon – flere av apparatene kan effektivt trene flere muskelgrupper. Ergo – færre apparater nødvendig for å dekke treningsbehovet.
  • Design – apparatene skiller seg utseendemessig ut i fra andre med sitt stilrene design. Alle bevegelig deler er innebygget, og ulike fargevalg på skrog og seter kan tilpasses ethvert behov.
  • Brukervennlighet – svært enkel bruk m.h.t innstilling og motstandsregulering.
  • Kvalitet I – HUR’s tekonologi er basert på Natural Transmission ™ som innebærer simulering av musklenes bevegelser og en jevn, naturlig motstand igjennom hele øvelsen.
  • Kvalitet II – HUR benytter kun høykvalitetsmaterialer og komponenter som også benyttes I tungindustrien I sin produksjon. Dette innebærer svært lang levetid og lavt vedlikehold/servicebehov for apparatene.

 

hotel og spa 2

 

Muskler med motsatt funksjon kan trenes i mange av apparatene med dobbel funksjon. Dette gjør det lettere å lage ett godt fungerende og innholdsrikt treningsrom.

 

 

 

 

 

 

hotel og spa 3Ved å kombinere apparater fra easy accsess serien med de vanlige apparatene kan du lag et funksjonelt og inkluderende treningsalternativ.